Logo Les Nostres Tradicions Les Nostres Tradicions és una marca registrada, una empresa familiar catalana que ha nascut amb l’objectiu d’abastir amb els nostres productes d’una manera més ràpida i còmoda a tots els col·lectius i entitats que es dediquen a mantenir vives les tradicions catalanes tant arrelades a la nostra terra.

Som castellers per afició, i d’ençà que formem part de la colla castellera de Manresa,  ens hem adonat de les dificultats que a vegades sorgeixen  a l’hora d’aconseguir un tipus determinat de vestimenta o dels complements de la mateixa. Això ens ha animat a crear aquesta empresa amb la finalitat tant de facilitar-ne l’adquisició com de personalitzar qualsevol producte que una entitat amb particular pogués necessitar.

Els nostres productes són fets gaire bé tots artesanalment, i alguns fins i tot són exclusius, com la motxilla faixa.

Apostem pels joves emprenedors, com a garantia de futur.

Us convidem a visitar la nostra pàgina Web i fer una ullada al que ús oferim, ja que està adreçada  principalment a entitats Castelleres, Geganters, Bastoners, Sardanistes , Caramelles, Falcons i col·lectius dedicats al esbarjo juvenil com caus o mijacs, etc.